Mijn persoonlijke missie

Het boek van Covey dat ik heb gelezen is vooral een leidraad. Een stip op de horizon, je krijgt een soort ideaalbeeld te zien van je hoe je moet denken en handelen wanneer je de ideale persoon bent. Maar gelukkig wordt het boek ook af en toe concreet genoeg om je opdrachten te geven. Eén van die opdrachten is het schrijven van een persoonlijke missie. Daar komt nogal wat bij kijken , en het gaat te ver om dat hier allemaal te behandelen. Maar ik wou mijn eigen missie toch graag hier plaatsen.

Ik zie het leven als een eenmalige ervaring. Als een film, waarin ik zelf de hoofdrol speel. De film speelt zich af in een fantastisch mooie setting, overal is schoonheid – als je maar goed genoeg kijkt. Ik wil de held van het verhaal zijn, en zorgen voor een interessante film. Ik bepaal zo veel mogelijk mijn eigen scenario, maar positieve interactie met andere acteurs zorgt voor een leuker verhaal.

Er moet vast nog hier en daar wat aan worden geschaafd, maar voor een eerste versie ben ik lang niet ontevreden!